06/11/2021 06/11/2021 Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουράνιων δυνάμεων Ασωμάτων, ημέρα κατά την οποία εορτάζει και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας Αρχιμ. π. Άγγελος Ανθόπουλος. Στον εν λόγω Ιερό Ναό θα τελεσθεί...
06 Νοεμβρίου, 2021 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2021 - 14:55

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την εορτή των Αρχαγγέλων στη Λαμία

Διαδώστε:
Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την εορτή των Αρχαγγέλων στη Λαμία

Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των επουράνιων δυνάμεων Ασωμάτων, ημέρα κατά την οποία εορτάζει και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας Αρχιμ. π. Άγγελος Ανθόπουλος.

Στον εν λόγω Ιερό Ναό θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο υπό των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Περιστερίου κ. Γρηγορίου και Φθιώτιδος κ. Συμεών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων