12/03/2023 12/03/2023 Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με την κατ΄άνθρωπον θλίψη αναγγέλλει την αιφνίδιο κοίμηση του π. Στεφάνου Μελισσουργού, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων. Ο μακαριστός π. Στέφανος Μελισσουργός γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου και απεφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Καρπενησίου. Ενυμφέυθη την αγαπημένη του σύζυγο Άννα Νομικού με την...
12 Μαρτίου, 2023 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2023 - 13:18

Εκοιμήθη ο π. Στέφανος Μελισσουργός

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Στέφανος Μελισσουργός

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος με την κατ΄άνθρωπον θλίψη αναγγέλλει την αιφνίδιο κοίμηση του π. Στεφάνου Μελισσουργού, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Ο μακαριστός π. Στέφανος Μελισσουργός γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Καρπενήσι, όπου και απεφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Καρπενησίου.

Ενυμφέυθη την αγαπημένη του σύζυγο Άννα Νομικού με την οποία δημιούργησαν μία ευλογημένη πολύτεκνη οικογένεια με 6 παιδιά.

Διάκονος και Πρεσβύτερος χειροτονήθηκε υπό του μακαριστού Μητροπολίτου Καρπενησίου κυρού Νικολάου, ενώ τα τελευταία 13 χρόνια διακονούσε στην Ενορία του Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

Διακρινόταν για την ευγένεια του, την ταπεινότητά και το πράον του χαρακτήρος του και την αγάπη και αφοσίωσή του στην Εκκλησία.

Η Εξόδιος Ακολουθία του θα ψαλεί υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Καμένων Βούρλων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων