18/04/2019 18/04/2019 Την καθιερωμένη τελετή επιδόσεως αδειών γάμου προς τιμήν των μελλονύμφων πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου το Κέντρο Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στo γραφείο του Σεβ. Μητροπλίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Οι άδειες γάμου συγκεντρώθηκαν κατά την περίοδο...
18 Απριλίου, 2019 - 20:52

Επίδοση Αδειών Γάμου σε 15 μελλόνυμφα ζευγάρια

Διαδώστε:
Επίδοση Αδειών Γάμου σε 15 μελλόνυμφα ζευγάρια

Την καθιερωμένη τελετή επιδόσεως αδειών γάμου προς τιμήν των μελλονύμφων πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου το Κέντρο Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στo γραφείο του Σεβ. Μητροπλίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Οι άδειες γάμου συγκεντρώθηκαν κατά την περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και τα ζευγάρια είχαν την ευκαιρία να τις λάβουν από τον Σεβασμιώτατο ο οποίος τους απηύθηνε τις πατρικές του συμβουλές για έναν επιτυχημένο και ευτυχισμένο χριστιανικό γάμο. Συνολικά εδόθησαν 15 άδειες γάμου και στα ζευγάρια διανεμήθη ως ευλογία, φάκελος με έντυπο υλικό σχετικό με το γάμο και την οικογένεια καθώς και εποικοδομητικά βιβλία των Εκδόσεων της Μητροπόλεως.

Ο Ποιμενάρχης μας αφού καλωσόρισε τους μελλονύμφους του ωμίλησε για το σπουδαίο Μυστήριο του Γάμου τονίζοντας ότι είναι σημαντικό που ετοιμάζουν την οικογένειά τους με την ευλογία του Θεού, η οποία είναι ασφάλεια για κάθε οικογένεια.

«Μείνετε παιδιά μου κάτω από την σκέπη της Εκκλησίας, βαδίζοντας τον δρόμο του Ευαγγελίου, τηρώντας τους κανόνες και τις εντολές του Θεού και να είστε σίγουροι ότι θα ευημερήσετε γιατί η χριστιανική ζωή είναι εγγύηση ευημερίας και ευτυχίας». Τέλος παρότρυνε τα ζευγάρια να ετοιμαστούν κατάλληλα αυτές τις ημέρες με εξομολόγηση και Θεία Μετάληψη για να έχουν τους τον Χριστό και εσωτερική ευτυχία την οποία ευχήθηκε σε όλους.

Τέλος τα ζευγάρια έλαβαν την άδεια γάμου από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου, η οποία συνοδευόταν από τις πατρικές τους ευχές για την ώρα την καλή και ένα μικρό κέρασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων