09/12/2022 10/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Φλώρο στο γραφείο του στο Πεντάγωνο την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και για αρκετή ώρα είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση εργασίας επί διαφόρων ζητημάτων με κύριο θέμα αυτό της αναβάθμισης...
09 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2022 - 0:27

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφθηκε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Φλώρο στο γραφείο του στο Πεντάγωνο την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2022.


Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και για αρκετή ώρα είχαν μία εποικοδομητική συνάντηση εργασίας επί διαφόρων ζητημάτων με κύριο θέμα αυτό της αναβάθμισης προσεχώς του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επίσης ενημέρωσε τον κ. Αρχηγό για την αγιοκατάταξη του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου και τον προσκάλεσε στον πρώτο εορτασμό του Οσίου, στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2023, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων