20/11/2019 20/11/2019 Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης 19 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, όπου μετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, παρέστη στην παρουσίαση του νέου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβα Θεοχάρη, διαδόχου του Σεβασμιωτάτου στην ευθυνοφόρο θέση της Ιεράς Πρωτοσυγκελλίας...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2019 - 11:22

Ευχές από καρδιάς στο διάδοχό του

Διαδώστε:
Ευχές από καρδιάς στο διάδοχό του

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετέβη το μεσημέρι της Τρίτης 19 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, όπου μετά από πρόσκληση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου, παρέστη στην παρουσίαση του νέου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Βαρνάβα Θεοχάρη, διαδόχου του Σεβασμιωτάτου στην ευθυνοφόρο θέση της Ιεράς Πρωτοσυγκελλίας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Ο Μητροπολίτης κ. Συμεών ευχήθηκε από καρδίας στον π. Βαρνάβα  την από Θεού δύναμη στην μεγάλη και ιδιαίτερα ευθυνοφόρο διακονία του και να πορεύεται με αδιάλειπτο την ευλογία και προστασία του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων