19/09/2022 20/09/2022 Σύμπραξη Εκκλησίας με μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο super market για τη στήριξη δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Λαμία. Συγκεκριμένα, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου με super market συνεχίζει την τρίτη κατά σειρά δράση της με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Αυτή τη...
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 0:04

Ι.Μ. Φθιώτιδος: «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» για 260 οικογένειες στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ι.Μ. Φθιώτιδος: «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη» για 260 οικογένειες στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Σύμπραξη Εκκλησίας με μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο super market για τη στήριξη δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου με super market συνεχίζει την τρίτη κατά σειρά δράση της με στόχο τη στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού. Αυτή τη φορά η δράση αφορά στην πόλη της Λαμίας.

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, με τους συνεργάτες του από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Παναγιώτη Σερέτη και π. Δημήτριο Νασόπουλο και μαζί με τους Προέδρους των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της πόλεως Λαμίας, διένειμαν 16.640 έτοιμα γεύματα σε 260 οικογένειες στην πόλη της Λαμίας, υλοποιώντας το πρόγραμμα «Μαζί όπου υπάρχει ανάγκη».


Την διανομή πραγματοποίησε σε διάφορα σημεία από το δίκτυο διανομής της Μητροπόλεως ο ίδιος ο Μητροπολίτης κ. Συμεών, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της δράσης, σε δήλωση του προς τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm), χαρακτηριστικά σημείωσε:


«Ευχαριστώ την Αποστολή και τον όμιλο Μασούτης, που και την φετινή χρονιά θα στηρίξουν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας μέσα από τις κοινωνικοπρονοιακές δράσεις της Μητροπόλεως μας και του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου μας. Η Εκκλησία μας και στην δύσκολη χρονιά, που έρχεται μπροστά μας, θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα, για να στηρίξει την κοινωνία μας, που δοκιμάζεται τόσο σκληρά επί τόσα πολλά χρόνια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων