29/01/2023 29/01/2023 Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην βυζαντινή Καστοριά μετέβη ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, προσκεκλημένος του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου, προκειμένου να ομιλήσει στο Forum, το οποίο διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με θέμα: «Βυζαντινή Καστοριά». Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών έλαβε μέρος στην ενότητα: «Ιστορία – Μοναχισμός».  Ευρισκόμενος ο...
29 Ιανουαρίου, 2023 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2023 - 8:48

Η ομιλία του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στο Forum για τον θρησκευτικό τουρισμό «Βυζαντινή Καστοριά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ομιλία του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στο Forum για τον θρησκευτικό τουρισμό «Βυζαντινή Καστοριά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην βυζαντινή Καστοριά μετέβη ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, προσκεκλημένος του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου, προκειμένου να ομιλήσει στο Forum, το οποίο διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με θέμα: «Βυζαντινή Καστοριά».

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών έλαβε μέρος στην ενότητα: «Ιστορία – Μοναχισμός».

Ευρισκόμενος ο κ. Συμεών στην Καστοριά τέλεσε νεκρώσιμο τρισάγιο για τον Μακαριστό Γέροντά του, Μητροπολίτη Καστορίας κυρό Γρηγόριο τον Γ´, αλλά και για τους μακαριστούς Μητροπολίτες Καστορίας Γρηγόριο τον Β´ και  Σεραφείμ.

Φωτογραφίες: Ιερά Μητρόπολις Καστορίας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων