01/05/2021 01/05/2021 Στο Ναό του Πολιούχου Λαμίας, Αγίου Ενδόξου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού, ετέλεσε σήμερα το πρωί του Μ. Σαββάτου 1 Μαΐου την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την πρώτη Ανάσταση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε απευθείας μέσω τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου. Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε: «Καλή Ανάσταση! Εύχομαι...
01 Μαΐου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 18:59

Η πρώτη Ανάσταση στον Ναό του Πολιούχο Λαμίας

Διαδώστε:
Η πρώτη Ανάσταση στον Ναό του Πολιούχο Λαμίας

Στο Ναό του Πολιούχου Λαμίας, Αγίου Ενδόξου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού, ετέλεσε σήμερα το πρωί του Μ. Σαββάτου 1 Μαΐου την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την πρώτη Ανάσταση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε απευθείας μέσω τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου.

Προ της απολύσεως ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε:

«Καλή Ανάσταση! Εύχομαι μαζί με τον Χριστό να αναστηθούμε όλοι! Αμήν. Σε όλους εύχομαι υγεία, χαρά και γαλήνη σε σας και στις οικογένειές σας. Το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει τη ζωή όλων μας! Αμήν».

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων