11/07/2019 11/07/2019 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου ο Προϊστάμενος και Εφημέριος του Ιερού Ναού αγίου Γεωργίου Καλυβίων Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγαθόνικος Βενετσάνος ετέλεσε την ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Προσκυνηταρίου , το οποίο ευρίσκεται στην οδό αγίου Παΐσίου, έναντι του Μουσικού Σχολείου Λαμίας και το οποίο κατασκεύασαν...
11 Ιουλίου, 2019 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2019 - 16:57

Ιερό Προσκυνητάρι προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου στη Λαμία

Διαδώστε:
Ιερό Προσκυνητάρι προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου στη Λαμία

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιουλίου ο Προϊστάμενος και Εφημέριος του Ιερού Ναού αγίου Γεωργίου Καλυβίων Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγαθόνικος Βενετσάνος ετέλεσε την ακολουθία των Εγκαινίων του Ιερού Προσκυνηταρίου , το οποίο ευρίσκεται στην οδό αγίου Παΐσίου, έναντι του Μουσικού Σχολείου Λαμίας και το οποίο κατασκεύασαν εξ ολοκλήρου πιστοί Ενορίτες, αφιερωμένο στον όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη.
Στην Ακολουθία παρέστησαν πολλοί ευσεβείς πιστοί από την Ενορία, στους οποίους ο π. Αγαθόνικος μετέφερε την πατρική Ευλογία του Ποιμενάρχου μας κ. Νικολάου, ευχόμενος όπως ο όσιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης να πρεσβεύει αδιαλείπτως προς τον Κύριον υπέρ της Μητροπόλεως μας, υπέρ της Ενορίας των Καλυβίων και όλων των πιστών Ενοριτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων