17/05/2019 17/05/2019 Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, πραγματοποίησε διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, με πρωτοβουλία του, απέστειλε για ακόμη μία φορά 100...
17 Μαΐου, 2019 - 20:26

Κοντά στην Ι.Μ. Φθιώτιδος ο Δήμος Λαμιέων

Διαδώστε:
Κοντά στην Ι.Μ. Φθιώτιδος ο Δήμος Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, πραγματοποίησε διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, με πρωτοβουλία του, απέστειλε για ακόμη μία φορά 100 κοτόπουλα στην Ιερά Μητρόπολη μας για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον κ. Δήμαρχο όπου με αυτή του την Δωρέα συμπαρίσταται ως αρωγός στο Φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως και του ευχήθηκε ο Δωρεοδότης Κύριος να του χαρίζει υγεία, δύναμη και κάθε ευλογία στη ζωή και το έργο του.

Με εντολή του Σεβασμιώτατου τα κοτόπουλα διενεμήθησαν στα τρία Γηροκομεία της Μητροπόλεως μας και στα Ενοριακά Κέντρα αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων