06/06/2020 06/06/2020 Επίσκεψη στην προπόνηση της ομάδας της Λαμίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 5/6 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδoς κ.κ. Συμεών, στο ΔΑΚ της πόλης, όπου το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας 8/6 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, εν όψει την έναρξης των play out του πρωταθλήματος της Super League. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε...
06 Ιουνίου, 2020 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2020 - 12:28

ΛΑΜΙΑ: Ο δεσπότης πήγε στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΛΑΜΙΑ: Ο δεσπότης πήγε στο γήπεδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στην προπόνηση της ομάδας της Λαμίας πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 5/6 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδoς κ.κ. Συμεών, στο ΔΑΚ της πόλης, όπου το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Δευτέρας 8/6 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, εν όψει την έναρξης των play out του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης και παρακολούθησε την προπόνηση με τον μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον πρόεδρο Γιώργο Ποντίκα. Έδωσε τις ευχές του για υγεία και καλή πορεία στους αγώνες της ομάδας, χαρίζοντας και μια εικόνα της Παναγίας με προσωπική αφιέρωση. Τόνισε πως πλέον είναι και ο ίδιος ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της και την χαρακτήρισε στολίδι για την πόλη.

 

 

 

 

 

Παρακολουθείστε το video από την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου, καθώς και από τις δηλώσεις του Σεβασμιωτάτου και του μεγαλομετόχου της ομαδος κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου:

 

 

 

 

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Πηγή: www.lamia1964.gr

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων