22/10/2021 22/10/2021 Έξι νέους μαθητές και μαθήτριες στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας υποδέχθηκε πατρικά και καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας της Σχολής. Τα παιδιά συνοδευόμενα από τον Ελλογιμώτατο Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Ζαχαράκη επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ι. Μ. Φθιώτιδος...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 13:54

ΛΑΜΙΑ: Ενισχύεται το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο

Διαδώστε:
ΛΑΜΙΑ: Ενισχύεται το Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο

Έξι νέους μαθητές και μαθήτριες στο Πρότυπο Εκκλησιαστικό Σχολείο Λαμίας υποδέχθηκε πατρικά και καλωσόρισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας της Σχολής.

Τα παιδιά συνοδευόμενα από τον Ελλογιμώτατο Διευθυντή της Σχολής κ. Ιωάννη Ζαχαράκη επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών στο γραφείο του στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ι. Μ. Φθιώτιδος για να λάβουν την ευχή του, αλλά και μία σημαντική οικονομική ενίσχυση από τα χέρια του, την οποία δίδει ως ευλογία ο Σεβασμιώτατος στους σπουδαστές σε κάθε νέα εγγραφή για τα πρώτα μαθητικά έξοδα των σπουδαστών της Σχολής.

Σε δήλωση του ο Σεβασμιώτατος προς τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασε την ικανοποίηση του για αυτές τις νέες εγγραφές και την δυναμική που έχει πλέον αποκτήσει το σχολείο και επεσήμανε την ανάγκη περαιτέρω στήριξης αυτού του ιστορικού σχολείου.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων