06/07/2022 06/07/2022 Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, τετραήμερη προσκυνηματική – περιηγητική οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2022. Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν την μοναδική ευλογία να παραβρεθούν αυτοπροσώπως στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Οικου­μενικό Πατριαρχείο, στην επίσημη...
06 Ιουλίου, 2022 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 10:21

Μεγάλο Προσκύνημα στην Κωνσταντινούπολη από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Μεγάλο Προσκύνημα στην Κωνσταντινούπολη από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, τετραήμερη προσκυνηματική – περιηγητική οδική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι συμμετέχοντες στην εκδρομή θα έχουν την μοναδική ευλογία να παραβρεθούν αυτοπροσώπως στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Οικου­μενικό Πατριαρχείο, στην επίσημη υπογραφή υπό του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και των μελών της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου της Συνοδικής Πράξεως αγιοκατατάξεως του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

Η εκδρομή προβλέπει οδική μετάβαση στην Κωνσταντινούπολη, θα υπάρξει όμως η δυνατότητα και για αεροπορική μετάβαση, για όλους όσοι το επιθυμούν. Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, λόγω των ανειλημμένων πολλαπλών υποχρεώσεών του, θα μετακινηθεί αναγκαστικά αεροπορικώς, όπως και πολλοί άλλοι ιερείς και αδελφοί προσκυνητές.

Στην οδική εκδρομή θα ηγείται ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος.

Το πρόγραμμα όμως της περιηγήσεως στην Κωνσταντινούπολη, στα Πριγκη­πον­νη­σα, στην Χάλκη και στην θάλασσα του Βοσπόρου είναι κοινό για όλους και επικεφαλής θα είναι ο ίδιος ο Ποιμενάρχης κ. Συμεών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ’ αυτό το σπουδαίο προσκύνημα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες και να δηλώσουν συμμετοχή στο ιδιαίτερο γρα­φείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας στο τηλέφωνο: 2231050552 (εσωτ. 9).

Υπεύθυνοι: π. Δημήτριος Μανώλης (6973213019) και κα. Σοφία Λίτσα – Παναγιώτου (6977385025).

Η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής είναι η Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων