10/04/2020 10/04/2020 Η Ιερή Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνει ότι από την Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου 2020 και για όλη τη διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος οι Ιερές Ακολουθίες από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας θα μεταδίδονται από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι.Μ. Φθιώτιδος (89,4 FM). Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος μεταδίδει...
10 Απριλίου, 2020 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 15:25

Μεταδόσεις Ι. Ακολουθιών της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Μεταδόσεις Ι. Ακολουθιών της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Η Ιερή Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνει ότι από την Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου 2020 και για όλη τη διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος οι Ιερές Ακολουθίες από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας θα μεταδίδονται από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι.Μ. Φθιώτιδος (89,4 FM).

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος μεταδίδει και μέσω του διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.imfth.gr/radiofwno/radiofwno.php, καθώς και μέσω των www.e- radio.gr και www.live24.gr.

Επίσης, μεγάλο μέρος των Ιερών Ακολουθιών θα μεταδίδει απευθείας και ο τηλεοπτικός Σταθμός «Star Κεντρικής Ελλάδος».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδίδονται και μέσω Livestreaming από την Ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος www.imfth.gr, καθώς και από άλλους τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων