21/03/2019 21/03/2019 Το ποσό του 1.312.909,41 € διένειμε σε έργα αγάπης και προσφοράς κατά τη διάρκεια του του 2018 η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, όπως αναφέρεται στο 22ο ενημερωτικό δελτίο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τίτλο “ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ”. Στην 1η σελίδα του εντύπου αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Ταβιθά», ωμιλεί για τη...
21 Μαρτίου, 2019 - 9:28

Μητρ. Φθιώτιδος: 1,3 εκατ. ευρώ σε φιλανθρωπίες το 2018

Διαδώστε:
Μητρ. Φθιώτιδος: 1,3 εκατ. ευρώ σε φιλανθρωπίες το 2018

Το ποσό του 1.312.909,41 € διένειμε σε έργα αγάπης και προσφοράς κατά τη διάρκεια του του 2018 η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, όπως αναφέρεται στο 22ο ενημερωτικό δελτίο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τίτλο “ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΑΠΗΣ”.

Στην 1η σελίδα του εντύπου αρθρογραφεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νικόλαος και στο άρθρο του με τίτλο «Ταβιθά», ωμιλεί για τη νέα οργανωμένη Φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως , η οποία θα αγκαλιάσει όλα τα ορφανά και απροστάτευτα παιδιά της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, ώστε να μην υπάρχουν αδιέξοδα στα πονεμένα σπίτια, πού έχουν ορφανά παιδιά από Πατέρα ἤ Μητέρα. Η βοήθεια θα είναι πνευματική και υλική.

Ακόμη στο ενημερωτικό αυτό δελτίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν εκτενώς για τις προσφορές των πιστών, των Ενοριών και των Ιερών Μονών καθώς και για όλη την πολύπλευρη, φιλανθρωπική, ποιμαντική και κοινωνική δραστηριότητα της Ιεράς Μητροπόλεως για το παρελθόν οικονομικό έτος 2018.

Η «Παρουσία Αγάπης» διατίθεται δωρεάν στις Ενορίες, τις Ιερές Μονές και στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Ένθεον».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων