17/11/2022 17/11/2022 O Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανο. Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Στέφανο συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Στέφανος είχε την ευκαιρία, καταφθάνοντας στην Ιερά Μητρόπολη, να ευλογήσει τους...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 16:06
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 16:15

Ο Εσθονίας Στέφανος στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ο Εσθονίας Στέφανος στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

O Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανο.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Στέφανο συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Στέφανος είχε την ευκαιρία, καταφθάνοντας στην Ιερά Μητρόπολη, να ευλογήσει τους εργαζόμενους στις εκπαιδευτικές δομές της Μητροπόλεως καθώς και παιδιά και γονείς, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού της Αποστολής «Άγιος Εφραίμ» και στο Ωδείο της Μητροπόλεως «Γερμανός ο Μελωδός». Οι μαθητές μάλιστα της συγκεκριμένης τάξης της βυζαντινής μουσικής του Ωδείου διέκοψαν το μάθημα τους και έψαλλαν το Πολυχρόνιο του Σεβασμιωτάτου κ. Στεφάνου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Στέφανος, γνωρίζοντας από ετών τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών, εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη του αυτή και κυρίως για το γεγονός της παρουσίας τόσων παιδιών στην καθημερινή κατηχητική διακονία της τοπικής Εκκλησίας, συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών για την συμπλήρωση τριών ετών ποιμαντορίας στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και τον προσεκάλεσε να επισκεφτεί σύντομα την Εκκλησία της Εσθονίας, στην οποία επιτελείται υπό του Σεβασμιωτάτου κ. Στεφάνου ένα τεράστιο ποιμαντικό και πνευματικό έργο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων