13/03/2023 13/03/2023 Με την παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών τελέσθηκε απόψε στην Λαμία και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.  Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πνευματικών ομιλιών, το οποίο κατήρτισε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μετά τον αποψινό εσπερινό κατέθεσε κατανυκτικό λόγο παρακλήσεως και οικοδομής...
13 Μαρτίου, 2023 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 10:32

Ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ο Γ’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Με την παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών τελέσθηκε απόψε στην Λαμία και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας ο Γ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πνευματικών ομιλιών, το οποίο κατήρτισε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μετά τον αποψινό εσπερινό κατέθεσε κατανυκτικό λόγο παρακλήσεως και οικοδομής η Οσιολογιωτάτη Αγία Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Θεομήτορος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Γερόντισσα Πελαγία με θέμα: «Μεγάλη Τεσσαρακοστή: πορεία στο Φως».

Και στους επόμενους Κατανυκτικούς Εσπερινούς τους κατηχητικούς λόγους θα καταθέσουν οσιώτατες γερόντισσες με πλούσια μοναστική εμπειρία.

       

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων