05/07/2020 05/07/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ομβριακής Δομοκού ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα. Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στο ποίμνιο ανέφερε: “Σφίχτηκε η καρδιά μου όταν στο Νέο Μοναστήρι μου είπαν πως δεν μπορούσαν να δουν τις θείες λειτουργίες” επισημαίνοντας ότι το σήμα των τοπικών καναλιών δεν έφτανε...
05 Ιουλίου, 2020 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2020 - 17:32

Ο κ. Πέτσας εκκλησιάστηκε στην Ομβριακή Δομοκού

Διαδώστε:
Ο κ. Πέτσας εκκλησιάστηκε στην Ομβριακή Δομοκού

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ομβριακής Δομοκού ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Στέλιου Πέτσα. Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στο ποίμνιο ανέφερε: “Σφίχτηκε η καρδιά μου όταν στο Νέο Μοναστήρι μου είπαν πως δεν μπορούσαν να δουν τις θείες λειτουργίες” επισημαίνοντας ότι το σήμα των τοπικών καναλιών δεν έφτανε μέχρι εκεί.

Στη συνέχεια παρακάλεσε o Σεβασμιώτατος τον κ. Πέτσα να παρέμβει ώστε να φτάνει το σήμα σε κάθε γωνιά του δήμου Δομοκού αφού με ευθύνη της πολιτείας δεν επιτρεπόταν. Παρούσα ήταν και η πρόεδρος του Star Κεντρικής Ελλάδας την οποία ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε για την προσφορά του τοπικού σταθμού την περίοδο της καταντίνας.

Ενώ σχετικά με το γεγονός δημοσίευση έκανε και ο Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο οποίος είναι βουλευτής Φθιώτιδας, στην οποία ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο για την παρέμβαση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την τοπική κοινωνία αλλά και τον κυβερνητικό Εκπρόσωπο ο οποίος κατάγεται από τα μέρη του Δομοκού για τις απαντήσεις και τη δέσμευση ότι τα περιφερειακά κανάλια θα εκπέμπουν στα χωριά του Δομοκού.

Δείτε την ανάρτηση: 

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο: 

 

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων