12/08/2022 12/08/2022 Στο Νεοχώρι Υπάτης του Δήμου Λαμιέων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών χοροστάτησε σε Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός. “Μέσα στα αμέτρητα – περίπου 700 – πανέμορφα χωριά της Περιφέρειάς μας, στο Νεοχώρι τρέφω μια ιδιαίτερη αδυναμία! Πρώτον γιατί, χτισμένο στα 1400...
12 Αυγούστου, 2022 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 17:07

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος στο Νεοχώρι Υπάτης του Δήμου Λαμιέων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος στο Νεοχώρι Υπάτης του Δήμου Λαμιέων

Στο Νεοχώρι Υπάτης του Δήμου Λαμιέων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών χοροστάτησε σε Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Παρευρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός.

“Μέσα στα αμέτρητα – περίπου 700 – πανέμορφα χωριά της Περιφέρειάς μας, στο Νεοχώρι τρέφω μια ιδιαίτερη αδυναμία! Πρώτον γιατί, χτισμένο στα 1400 μέτρα υψόμετρο, είναι το πιο ορεινό χωριό στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ένα από τα ορεινότερα στη χώρα. Δεύτερον, γιατί είναι το χωριό στο οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε η προγιαγιά μου, Φωτεινή Αλεξοπούλου, και όποτε το επισκέπτομαι έχω τη χαρά να συναντώ αγαπημένους συγγενείς και φίλους!”, ‘έγραψε με ανάρτησή του στο facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων