20/09/2022 21/09/2022 Στην Ημερίδα με θέμα: «Παιδιά μιλάνε, γονείς ακούνε;» την οποία διοργάνωσε  ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Στυλίδας παραβρέθηκε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.     Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων στην πόλη της Στυλίδος παρουσία του Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, της Δημάρχου Στυλίδος...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2022 - 0:12

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην ενημερωτική ημερίδα «Παιδιά μιλάνε, γονείς ακούνε;»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην ενημερωτική ημερίδα «Παιδιά μιλάνε, γονείς ακούνε;»

Στην Ημερίδα με θέμα: «Παιδιά μιλάνε, γονείς ακούνε;» την οποία διοργάνωσε  ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Στυλίδας παραβρέθηκε και ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων στην πόλη της Στυλίδος παρουσία του Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, της Δημάρχου Στυλίδος κ. Βιργινίας Στεργίου, Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδος, εκπροσώπων Συλλόγων και άλλων φορέων του του τόπου καθώς και πολλών γονέων.

 

 

Ο  Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Πολιτιστικού – Επιμορφωτικού Συλλόγου Στυλίδος για την διοργάνωση αυτής της ημερίδας, ευχαρίστησε για την πρόσκληση και συνεχάρη την εισηγήτρια της Ημερίδος κ. Ρεγγίνα Καραντινού, Ψυχολόγο MSc -Ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής Συμπεριφορικής Προσέγγισης, για την εμπεριστατωμένη προσέγγιση του θέματος.

 

 

Την Ημερίδα έκλεισε ο Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδος, τα μέλη του οποίου στο πλαίσιο της επετείου των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από τις αλησμόνητες πατρίδες.

 

(Φωτογραφίες: Αθανάσιος Τσίγας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων