09/05/2022 10/05/2022 Επίσκεψη στο εργοτάξιο του νέου Μουσείου Εκκλησιαστικού Πολιτισμού Λαμίας πραγματοποιήσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ανήμερα των γενεθλίων του, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, όπου είχε παράλληλα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό. Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχές του στον Σεβασμιώτατο, ενώ σε σχετική ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε, μεταξύ...
09 Μαΐου, 2022 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 1:16

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο εργοτάξιο του Μουσείου Εκκλησιαστικού Πολιτισμού Λαμίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο εργοτάξιο του Μουσείου Εκκλησιαστικού Πολιτισμού Λαμίας

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του νέου Μουσείου Εκκλησιαστικού Πολιτισμού Λαμίας πραγματοποιήσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ανήμερα των γενεθλίων του, την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, όπου είχε παράλληλα συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τις ευχές του στον Σεβασμιώτατο, ενώ σε σχετική ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το νέο Μουσείο Εκκλησιαστικού Πολιτισμού, «που ήδη θεμελιώθηκε, κατασκευάζεται γρήγορα και σωστά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να αποδοθεί στην Ιερά Μητρόπολη και μέσα από αυτήν, στην κοινωνία της Φθιώτιδας και όλης της χώρας, ως ένα κέντρο Ιστορίας, Πίστης και Πολιτισμού!».

«Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών ακόμη και στα γενέθλιά του αποφεύγει τα συνηθισμένα! Αντί, λοιπόν, για μια «συνηθισμένη» εθιμοτυπική επίσκεψη μου έδωσε τη χαρά να του ευχηθώ στο εργοτάξιο του «παιδιού» μας. Το νέο Μουσείο Εκκλησιαστικού Πολιτισμού, που ήδη θεμελιώθηκε, κατασκευάζεται γρήγορα και σωστά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να αποδοθεί στην Ιερά Μητρόπολη και μέσα από αυτήν, στην κοινωνία της Φθιώτιδας και όλης της χώρας, ως ένα κέντρο Ιστορίας, Πίστης και Πολιτισμού! Εις έτη πολλά, Σεβασμιώτατε!», αναφέρει το μήνυμα του Περιφερειάρχη κ. Σπανού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων