04/01/2021 04/01/2021 Τις ευχές του στους Φθιώτες υπουργούς και υφυπουργούς που συμπεριλαμβάνονται στο νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε σήμερα το νωρίς το μεσημέρι, έστειλε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, μόλις πληροφορήθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα, επικοινώνησε τηλεφωνικά και συνεχάρη άμεσα για...
04 Ιανουαρίου, 2021 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 15:41

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τους εκ Φθιώτιδος υπουργούς της Κυβέρνησης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τους εκ Φθιώτιδος υπουργούς της Κυβέρνησης

Τις ευχές του στους Φθιώτες υπουργούς και υφυπουργούς που συμπεριλαμβάνονται στο νέο κυβερνητικό σχήμα που ανακοινώθηκε σήμερα το νωρίς το μεσημέρι, έστειλε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, μόλις πληροφορήθηκε το νέο κυβερνητικό σχήμα, επικοινώνησε τηλεφωνικά και συνεχάρη άμεσα για την επιβράβευση από τον κ. Πρωθυπουργό της μέχρι τώρα διακονίας τους τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γεώργιο Ζαββό, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Οικονόμου και την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη και τους ευχήθηκε την από Θεού δύναμη στα νέα τους καθήκοντα προς όφελος της πατρίδος μας, έτι δε της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της όμορφης Φθιώτιδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων