15/11/2019 15/11/2019 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΑΜΙΑ – Γιώργος Φερδής, Θεολόγου – Δημοσιογράφου  Αφίσες, βίντεο γουολ, ανθοστόλιστοι δρόμοι και ο Μητροπολιτικός ναός της Λαμίας καθαρός και έτοιμος να υποδεχτεί τους χιλιάδες πιστούς και αρκετούς Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Αύριο Σάββατο και στις 11 το πρωί στην πλατεία Πάρκου θα γίνει...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 18:11
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 18:50

Ετοιμάζεται η Λαμία να υποδεχτεί τον νέο ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
Ετοιμάζεται η Λαμία να υποδεχτεί τον νέο ποιμενάρχη της

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΛΑΜΙΑ – Γιώργος Φερδής, Θεολόγου – Δημοσιογράφου 

Αφίσες, βίντεο γουολ, ανθοστόλιστοι δρόμοι και ο Μητροπολιτικός ναός της Λαμίας καθαρός και έτοιμος να υποδεχτεί τους χιλιάδες πιστούς και αρκετούς Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Αύριο Σάββατο και στις 11 το πρωί στην πλατεία Πάρκου θα γίνει η επίσημη υποδοχή της νέας εκκλησιαστικής αρχής της Φθιώτιδας. Η τελετή μάλιστα θα μεταδοθεί απευθείας από το STAR Κεντρικής Ελλάδος και σε όλες τις συχνότητες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της Ενθρόνισης

Λόγω εκδηλώσεων της τελετής Ενθρόνισης, το Σάββατο το πρωί, στο κέντρο της Λαμίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, στις κατωτέρω οδούς:

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων

Από ώρα 10:30 έως 11:30, επί της οδού Καποδιστρίου και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την Πλατεία Πάρκου, έως τη συμβολή της με την οδό Παπαποστόλου.
Από ώρα 11:30 έως 13:30, επί της οδού Υψηλάντου και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την Πλατεία Ελευθερίας, έως τη συμβολή της με την οδό Μακροπούλου.
Απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 07:00 ως 13:30

Επί της οδού Σκληβανιώτη και συγκεκριμένα από την Πλατεία Ελευθερίας, έως τη συμβολή της με την οδό Μακροπούλου.
Επί της οδού Καραγιαννοπούλου και συγκεκριμένα από την Πλατεία Αθανασίου Διάκου, έως τη συμβολή της με την Πλατεία Πάρκου.
Στη βόρεια πλευρά της Πλατείας Πάρκου και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την οδό Καραγιαννοπούλου, έως τη συμβολή της με την οδό Χαντζοπούλου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων