31/12/2022 31/12/2022 Στην δύση του 2022 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών δέχθηκε πολλές εόρτιες ευχές, πολλές επισκέψεις και πολλή αγάπη από κληρικούς, λαϊκούς, συνεργάτες του, μέλη συλλόγων και σωματείων της Φθιώτιδος, επισήμους, φορείς, μεμονωμένα πρόσωπα, καθώς πολλά παιδιά. Ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε σε προεόρτιες εκδηλώσεις τόσο στην Μητρόπολη Φθιώτιδος όσο και στην Αθήνα με την ιδιότητα...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:26

Προεόρτια Πρωτοχρονιάς στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Προεόρτια Πρωτοχρονιάς στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Στην δύση του 2022 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών δέχθηκε πολλές εόρτιες ευχές, πολλές επισκέψεις και πολλή αγάπη από κληρικούς, λαϊκούς, συνεργάτες του, μέλη συλλόγων και σωματείων της Φθιώτιδος, επισήμους, φορείς, μεμονωμένα πρόσωπα, καθώς πολλά παιδιά.

Ο ίδιος ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε σε προεόρτιες εκδηλώσεις τόσο στην Μητρόπολη Φθιώτιδος όσο και στην Αθήνα με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της φετινής Ιεράς Συνόδου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών άκουσε κάλαντα και ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, αγάπη, προσφορά και ενότητα, για τα οποία ευχήθηκε πατρικώς σε όλους όσους τον επισκέφθηκαν, τονίζοντας τους ότι «το 2022 για την Φθιώτιδα και την τοπική Εκκλησία ήταν ένα έτος περισσής ευλογίας, ένα έτος ιστορικό, καθώς πραγματοποιήθηκε η επίσημη Αγιοκατάταξη του Οσίου Πατρός Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, του δικού μας Αγίου, ενώ το νέο έτος 2023 ξεκινά με τον πρώτο επίσημο εορτασμό της μνήμης του Οσίου, στις 20, 21 και 22 Ιανουαρίου 2023, για τον οποίο ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πρόσκληση συμμετοχής σε όλους».

Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών μεταξύ των άλλων δέχθηκε και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Φάνη Σπανό, την Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή, τον Φρούραρχο Λαμίας – Διοικητή ΚΕΥΠ Ταξίαρχο Μιχαήλ Κρητσωτάκη, ενώ παραβρέθηκε και στην Αθήνα, στην ευλογία της πρώτης Βασιλόπιτας της χώρας από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος και Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τον Β’, στο Μεγάλο Συνοδικό της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Αθήνα, στην ευλογία Βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθώς και στην ευλογία Βασιλόπιτας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» από τον Μακαριώτατο.

Περισσότερες φυτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων