04/06/2020 04/06/2020 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, το πρωί, σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως θα τελεστεί  Θεία Λειτουργία και θα γίνει ειδική προσευχή για τα παιδιά, που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και γενικότερα για όλους τους φοιτητές, μαθητές και...
04 Ιουνίου, 2020 - 22:26
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2020 - 21:38

Προσευχή για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Διαδώστε:
Προσευχή για τους μαθητές που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, το πρωί, σε όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως θα τελεστεί  Θεία Λειτουργία και θα γίνει ειδική προσευχή για τα παιδιά, που θα λάβουν μέρος στις Πανελλήνιες Εξετάσεις αλλά και γενικότερα για όλους τους φοιτητές, μαθητές και μαθήτριες, τους δασκάλους και τους γονείς τους.

Επίσης, την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, σ’όλους τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπό­λεώς θα τελέσουμε για τον ίδιο σκοπό την Παράκληση στην Παναγία.

Ειδικότερα, ο Σεβασμιώτατος το Σάββατο 13 Ιουνίου, το πρωί, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως στο Καινούργιο Λοκρίδος και το απόγευμα της Κυριακής την Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων