20/09/2021 20/09/2021 Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, διερχόμενος από το Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία προς το Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, για να τελέσει το πρώτο μυστήριο γάμου στο παραθαλάσσιο Ιερό Ναό της Κατασκήνωσης, επισκέφθηκε για λίγη ώρα τον κλειστό αθλητικό χώρο του Δ.Α.Κ....
20 Σεπτεμβρίου, 2021 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2021 - 12:45

Στο «Χαλκιοπούλειο» ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών

Διαδώστε:
Στο «Χαλκιοπούλειο» ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, διερχόμενος από το Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία προς το Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, για να τελέσει το πρώτο μυστήριο γάμου στο παραθαλάσσιο Ιερό Ναό της Κατασκήνωσης, επισκέφθηκε για λίγη ώρα τον κλειστό αθλητικό χώρο του Δ.Α.Κ. «Χαλκιοπούλειο», μετά από πρόσκληση της Διοικήσεως του Αθλητικού Ομίλου Λαμίας 2013 στο πλαίσιο του προγράμματος τουρνούα «ΛΕΩΝΙΔΕΙΑ 2021».

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την προσπάθεια αυτή και ευχήθηκε πατρικά και αγαπητικά.

Φωτογραφίες: Σταύρος Βλαχογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων