09/07/2020 09/07/2020 Στον ανεγειρόμενο ναό του Αγίου Παϊσίου στη Μακρακώμη θα βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για την εορτή του Οσίου το Σάββατο, αφού τελέσει τον Αναστάσιμο Εσπερινό της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τσούκα στις 18.30. Υπενθυμίζεται ότι ο Άγιος Παΐσιος γιορτάζει την Κυριακή στις 12 Ιουλίου. Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώθηκε...
09 Ιουλίου, 2020 - 10:44
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020 - 10:14

Στον ανεγειρόμενο ναό του Οσίου Παϊσίου ο Φθιώτιδος Συμεών

Διαδώστε:
Στον ανεγειρόμενο ναό του Οσίου Παϊσίου ο Φθιώτιδος Συμεών

Στον ανεγειρόμενο ναό του Αγίου Παϊσίου στη Μακρακώμη θα βρεθεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για την εορτή του Οσίου το Σάββατο, αφού τελέσει τον Αναστάσιμο Εσπερινό της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Τσούκα στις 18.30. Υπενθυμίζεται ότι ο Άγιος Παΐσιος γιορτάζει την Κυριακή στις 12 Ιουλίου.

Από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώθηκε ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Φθιώτιδος, κ. Συμεών, στο πλαίσιο των ποιμαντικών επισκέψεών του σε όλες τις Ενορίες της Μητροπόλεώς του, μεθαύριο, Σάββατο 11 Ιουλίου, το πρωί, θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στα Δύο Βουνά και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Ενορία Αγίου Αθανασίου στο Δέλφινο, καθώς και την Ενορία Αγίας Παρασκευής στο Κουμαρίτσι.

Στις 17:15 το απόγευμα του Σαββάτου θα βρεθεί στην Ενορία Αγίας Παρασκευής στο Πλατύστομο.

Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου, θα παρευρεθεί στην Σπερχειάδα, στην εκδήλωση εις μνήμην των Αδελφών Ακρίδα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης στην Σπερχειάδα θα μεταβεί στην πλατεία της Μακρακώμης, για να έρθει σε επικοινωνία ιδίως με τους νέους της περιοχής.

Την Κυριακή 12 Ιουλίου, το πρωί, θα τελέσει τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακρακώμης, όπου θα τιμηθεί και η μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου.

Το απόγευμα της Κυριακής θα επισκεφθεί την Ελάτεια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων