07/03/2020 07/03/2020 Ανάμεσα στις πολλές επισκέψεις που δέχθηκε στο Γραφείο του, το πρωί της Παρασκευής 6 Μαρτίου, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού –Διοικητικού Κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, από Ιερείς, φορείς και πολίτες, αργά το μεσημέρι δέχθηκε και μια πρωτότυπη επίσκεψη – έκπληξη, η οποία τον γέμισε με πολλή χαρά και ευτυχία και που δεν την...
07 Μαρτίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2020 - 20:17

Οκτώ μικρά αδέλφια ήθελαν να γνωρίσουν τον Δεσπότη

Διαδώστε:
Οκτώ μικρά αδέλφια ήθελαν να γνωρίσουν τον Δεσπότη

Ανάμεσα στις πολλές επισκέψεις που δέχθηκε στο Γραφείο του, το πρωί της Παρασκευής 6 Μαρτίου, στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού –Διοικητικού Κέντρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, από Ιερείς, φορείς και πολίτες, αργά το μεσημέρι δέχθηκε και μια πρωτότυπη επίσκεψη – έκπληξη, η οποία τον γέμισε με πολλή χαρά και ευτυχία και που δεν την συναντάει κανείς εύκολα. 

Το Γραφείο του Σεβασμιωτάτου πραγματικά έλαμψε από χαμόγελα και γέλια και όλοι οι χώροι του καταλήφθηκαν από 8 πανέμορφα μικρά παιδιά. Τα παιδιά της πολυμελούς οικογενείας του ζεύγους Κασβίκη από τα Καμένα Βούρλα, την οποία αποτελούν δύο ευτυχισμένοι και πραγματικά ευλογημένοι γονείς και τα 8 παιδιά τους.

Η Επίσκεψή τους πραγματοποιήθηκε, κατόπιν επιθυμίας των παιδιών για να γνωρίσουν από κοντά τον Σεβασμιώτατο και να πάρουν την Αρχιερατική του ευχή.

 

 

Μάλιστα με την παιδική αθωότητα που κατέχει την ψυχής τους, τον προσεκάλεσαν ακόμη και για παιχνίδι και όλοι μαζί έκατσαν στην Τραπεζαρία συνεδριάσεως για αρκετή ώρα, σαν σε οικογενειακό Συμβούλιο, όπου επικοινώνησαν, γέλασαν, έπαιξαν και χάρηκαν.

Ο Σεβασμιώτατος με πατρική αγάπη, συνεχάρη το ζεύγος Κασβίκη, που κόντρα στο ρεύμα της εποχής μας, δημιούργησαν αυτή την ευλογημένη οικογένεια και εξέφρασε την χαρά του και την συγκίνησή του για την επίσκεψή τους αυτή, διαβεβαιώνοντας τους, ότι η Ιερά Μητρόπολίς μας θα σταθεί στο πλευρό τους, αρωγός και συμπαραστάτης. Δεσμεύθηκε δε, ότι τον Βενιαμίν της οικογένειας θα τον Βαπτίσει ο ίδιος, καθώς επίσης, θα προσπαθήσει να βρει και τον νονό του.

Αυτή η πρόταση γέμισε με χαρά την υπερπολύτεκνη οικογένεια, η οποία με λόγους ευγνωμοσύνης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την αγάπη του, την απλότητά του και την στήριξή του.

Η επίσκεψη έκλεισε με πολλά γλυκίσματα, καθώς και διάφορες ευλογίες από τον Σεβασμιώτατο προς τα παιδιά και με την υπόσχεση, ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει στο σπίτι της οικογένειας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων