22/10/2021 22/10/2021 Τον Αγιασμό της νέας ιεραποστολικής χρονιάς 2021 – 2022 του ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου «Άγιος Ηρωδίων» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στη Λαμία. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την πρόσκληση και ευχήθηκε πατρικώς η νέα χρονιά να φέρει πνευματική καρποφορία και να είναι γεμάτη καλά και ωφέλιμα για...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 12:25

Τον Αγιασμό του Συλλόγου «Άγιος Ηρωδίων» τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Τον Αγιασμό του Συλλόγου «Άγιος Ηρωδίων» τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Τον Αγιασμό της νέας ιεραποστολικής χρονιάς 2021 – 2022 του ηθικοθρησκευτικού Συλλόγου «Άγιος Ηρωδίων» τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στη Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την πρόσκληση και ευχήθηκε πατρικώς η νέα χρονιά να φέρει πνευματική καρποφορία και να είναι γεμάτη καλά και ωφέλιμα για τους ανθρώπους έργα, προς δόξαν του Θεού και έπαινο της Εκκλησίας μας.

Ο Σεβασμιώτατος δήλωσε επίσης ότι θα ευρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Συλλόγου σε ό,τι χρειαστεί και με αγάπη θα έχει την αγκαλιά του ανοιχτή για όλα τα ευλογημένα έργα από όπου και αν προέρχονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων