22/10/2021 22/10/2021 Το Μυστήριο της Βαπτίσεως τριών ενηλίκων αδελφών μας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας. Δύο Γάλλοι υπήκοοι και μία κοπέλα από την γειτονική Αλβανία, έλαβαν το ορθόδοξο βάπτισμα και χρίσμα και εισήλθαν στην Αγία μας Εκκλησία κατόπιν κατάλληλης κατηχήσεως στην Σχολή Κατηχήσεως Ενηλίκων...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 8:49

Τρεις ενηλίκους βάπτισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Τρεις ενηλίκους βάπτισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Το Μυστήριο της Βαπτίσεως τριών ενηλίκων αδελφών μας τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

Δύο Γάλλοι υπήκοοι και μία κοπέλα από την γειτονική Αλβανία, έλαβαν το ορθόδοξο βάπτισμα και χρίσμα και εισήλθαν στην Αγία μας Εκκλησία κατόπιν κατάλληλης κατηχήσεως στην Σχολή Κατηχήσεως Ενηλίκων της Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος έκανε γνωστό ότι έπονται κι άλλες Βαπτίσεις ενηλίκων αδελφών μας σύντομα, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατηχήσεως τους.

Στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος λειτουργεί από το 2001 Σχολή Κατηχήσεως με σκοπό να προετοιμάζει όσους επιθυμούν να προσέλ­θουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία και συνεπώς να λάβουν το άγιο Βάπτισμα και Χρίσμα, σε κάθε ηλικία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων