26/05/2020 26/05/2020 Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας έφτασε το πρωί το Άγιο Φως από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα και το υποδέχτηκαν με χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες. Το Άγιος Φως κόμισε ευλαβώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συνοδευόμενος υπό του Αγίου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως  Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγγέλου Ανθοπούλου, του Γενικού Αρχιερατικού...
26 Μαΐου, 2020 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2020 - 15:58

Υποδέχτηκαν το Άγιο Φως με καμπανοκρουσίες

Διαδώστε:
Υποδέχτηκαν το Άγιο Φως με καμπανοκρουσίες

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας έφτασε το πρωί το Άγιο Φως από την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα και το υποδέχτηκαν με χαρμόσυνες καμπανοκρουσίες.

Το Άγιος Φως κόμισε ευλαβώς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συνοδευόμενος υπό του Αγίου Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως  Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Αγγέλου Ανθοπούλου, του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Νεοφύτου Ραφαηλίδη, του Αρχιερατικού Επιτρόπου Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτου Σερέτη, καθώς και Ιερέων της Μητοπόλεως, οι οποίοι και παρέλαβαν το Άγιο Φως και το μετέφεραν στους Ναούς τους.

Ήδη με μέριμνα των Αρχιερατικών Επιτρόπων της Ιεράς Μητροπόλεως, το Άγιο Φως διανέμεται σε όλες τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως και κατά την Εορτή της αποδόσεως του Πάσχα θα διανεμηθεί σε όλους τους πιστούς, που το επιθυμούν, κατόπιν συνεννοήσεως με τους Ιερείς τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων