30/12/2021 30/12/2021 Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται, ότι, υλοποιώντας σχετική απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Στεφάνου, και σύμφωνα με την ιδιόγραφη διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρού Προκοπίου, ορίζουσα: «ο,τι υπόλοιπον ευρεθή εις τον προσωπικόν μου τραπεζικόν λογαριασμόν να δοθή εις την Ιεράν Μητρόπολιν για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού...
30 Δεκεμβρίου, 2021 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2021 - 14:31

15 υποτροφίες θα απονείμει η Μητρόπολη Φιλίππων

Διαδώστε:
15 υποτροφίες θα απονείμει η Μητρόπολη Φιλίππων

Από την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνεται, ότι, υλοποιώντας σχετική απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Στεφάνου, και σύμφωνα με την ιδιόγραφη διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρού Προκοπίου, ορίζουσα: «ο,τι υπόλοιπον ευρεθή εις τον προσωπικόν μου τραπεζικόν λογαριασμόν να δοθή εις την Ιεράν Μητρόπολιν για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού Εκκλησιαστικών Υποτροφιών», θα απονεμηθούν οι προκηρυχθείσες για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) υποτροφίες σε προπτυχιακούς φοιτητές με οικονομικές δυσκολίες, οι οποίοι εισήχθησαν εφέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδος και κατάγονται από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και διαμένουν μόνιμα εντός των ορίων αυτής.

Η συσταθείσα τριμελής επιτροπή του Ταμείου Υποτροφιών της Ιεράς Μητροπόλεως για την αξιολόγηση των 45 αιτήσεων που υποβλήθηκαν, εξέτασε όλες τις περιπτώσεις με βάση τα απ΄ αρχής τεθέντα και δημοσιευθέντα κριτήρια απονομής της χρηματικής υποτροφίας και κατέληξε στην σχετική μοριοδότηση για την διάκριση των 15 πρώτων υποτρόφων. Τα σχετικά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν όλα τα αναλυτικά στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση : https://www.imfnth.org/ypotrofies/2021-2022.html

Η απονομή των υποτροφιών, αξίας ΧΙΛΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ (1.500,οο)€ η κάθε μία και συνολικής αξίας (15 Χ 1.500,οο€) ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ (22.500,οο)€ θα γίνει με την επίδοση ισοπόσων τραπεζικών επιταγών από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Στέφανο στους υποτρόφους φοιτητές μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας της 1ης Ιανουαρίου 2021 (περί ώρα 10.30 π.μ.) στον ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Αποστόλου Παύλου Καβάλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων