06/08/2020 06/08/2020 Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός χθες και ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άρδασσας στην Εορδαία. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Θείο θαύμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στο βαθύτερο νόημά της. Τις Ιερές Ακολουθίες παρακολούθησαν εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών...
06 Αυγούστου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2020 - 16:35

Αρχιερατική Πανήγυρη στην Μεταμόρφωση Άρδασσας

Διαδώστε:
Αρχιερατική Πανήγυρη στην Μεταμόρφωση Άρδασσας

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Θεοκλήτου πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός Εσπερινός χθες και ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Άρδασσας στην Εορδαία. Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο Θείο θαύμα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στο βαθύτερο νόημά της.

Τις Ιερές Ακολουθίες παρακολούθησαν εκπρόσωποι των τοπικών και περιφερειακών φορέων και πολλοί πιστοί, τηρουμένων πάντα των αποστάσεων και λαμβανομένων των προστατευτικών μέτρων, λόγω κορωνοϊού.

Πληροφορίες: e-ptolemaios

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων