27/02/2020 27/02/2020 Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης, τελέσθηκε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Θεοκλήτου και τοις ονοματηρίοις του επιχωρίου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Θεοκλήτου, με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου κ. Δωροθέου Β’, Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και του εορτάζοντος Μητροπολίτου Φλωρίνης κ....
27 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:05
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2020 - 15:50

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τα ονομαστήρια του Σεβ. Θεοκλήτου

Διαδώστε:
Πολυαρχιερατικός Εσπερινός για τα ονομαστήρια του Σεβ. Θεοκλήτου

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης, τελέσθηκε Πολυαρχιερατικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Θεοκλήτου και τοις ονοματηρίοις του επιχωρίου Ποιμενάρχου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Θεοκλήτου, με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου κ. Δωροθέου Β’, Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλου, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου και του εορτάζοντος Μητροπολίτου Φλωρίνης κ. Θεοκλήτου.


Τον Θείο λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος ομίλησε για την επιστροφή ψυχών από την πλάνη και την αγνωσία στην αλήθεια του Χριστού, η οποία επιτυγχάνεται με τη Χάρη του Θεού και την προαίρεση του ανθρώπου, και αναφέρθηκε σε ιερά πρόσωπα της Εκκλησίας, που με τη μετάνοια κατέκτησαν την αγιότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων