11/01/2021 11/01/2021 Στον Μαραθιά Φωκίδος, για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, βρέθηκε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, όπου χοροστάτησε και προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας. Ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρακάθισε στην αίθουσα του Ιερού Ναού, όπου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα του κατηχητικού του εν...
11 Ιανουαρίου, 2021 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2021 - 20:33

Ευλόγησε τη βασιλόπιτα του κατηχητικού στη Μαραθιά ο Μητροπολίτης Φωκίδος

Διαδώστε:
Ευλόγησε τη βασιλόπιτα του κατηχητικού στη Μαραθιά ο Μητροπολίτης Φωκίδος

Στον Μαραθιά Φωκίδος, για την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, βρέθηκε την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ. Θεόκτιστος, όπου χοροστάτησε και προεξήρχε της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Ο Σεβασμιώτατος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας παρακάθισε στην αίθουσα του Ιερού Ναού, όπου ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα του κατηχητικού του εν λόγω Ιερού Ναού. Λόγω των υγειονομικών μέτρων περί της πανδημίας του covid-19, δεν παρευρέθηκαν τα παιδιά του κατηχητικού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε κάθε καλό και καρποφορία στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αιδεσιμ. π. Νικόλαο Φρομουζόπουλο για το πνευματικό έργο που επιτελεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων