21/06/2021 21/06/2021 Πλήθος κόσμου από όλα τα μέρη της Χίου ανέβηκε σήμερα στην ψηλότερη κορυφή του νησιού για να προσκυνήσει την Αγία Τριάδα. Το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας βρίσκεται στην κορυφή του Πελιναίου Όρους, σε υψόμετρο 1297μ από την επιφάνεια της θάλασσας. Κάθε χρόνο στην γιορτή του Αγίου Πνεύματος, μικροί και μεγάλοι ανεβαίνουν στο βουνό για να προσκυνήσουν...
21 Ιουνίου, 2021 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 20:22

Στην Αγία Τριάδα στο ψηλότερο σημείο της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στην Αγία Τριάδα στο ψηλότερο σημείο της Χίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου από όλα τα μέρη της Χίου ανέβηκε σήμερα στην ψηλότερη κορυφή του νησιού για να προσκυνήσει την Αγία Τριάδα.

Το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας βρίσκεται στην κορυφή του Πελιναίου Όρους, σε υψόμετρο 1297μ από την επιφάνεια της θάλασσας. Κάθε χρόνο στην γιορτή του Αγίου Πνεύματος, μικροί και μεγάλοι ανεβαίνουν στο βουνό για να προσκυνήσουν αλλά και να θαυμάσουν τη μοναδική θέα της Χίου από ψηλά! Φέτος εκτιμάται ότι έχουν ανέβει στην κορυφή από τις πρώτες πρωινές ώρες πάνω από 500 άτομα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων