01/08/2020 01/08/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών έχει αφιερώσει το έτος 2020 στην Απόστολο και Ευαγγελιστή Μάρκο και στα πλαίσια της αφιέρωσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάρκος στις Οινούσσες για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου που βρίσκεται σε νησίδα στην είσοδο του λιμανιού των Οινουσσών.  Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον...
01 Αυγούστου, 2020 - 18:01
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 18:04

Στις Οινούσσες ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών

Διαδώστε:
Στις Οινούσσες ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών

Η Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών έχει αφιερώσει το έτος 2020 στην Απόστολο και Ευαγγελιστή Μάρκο και στα πλαίσια της αφιέρωσης μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μάρκος στις Οινούσσες για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Μάρκου που βρίσκεται σε νησίδα στην είσοδο του λιμανιού των Οινουσσών. 

Ο Σεβασμιώτατος συνοδευόταν από τον Αρχιδιάκονο π. Απόστολο Λάρδα ενώ στον Ιερό Ναό τον υποδέχτηκε ο π. Ιωάννης Κατσούνης και έψαλλε ο Πρωτοψάλτης του Αγίου Μάρκου Βροντάδου κ. Σταύρος Στείρος. Παρόντες στη Θεία Λειτουργία ήταν ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ, ο Αντιδήμαρχος κ. Λάμπρος Σκούφης, η  Δημοτική Σύμβουλος κ. Κατερίνα Καββάδα, η συμπαραστάτις του Δημότη κ. Ευγενία Βασιλοπούλου, η εκπρόσωπος της Α.Ε.Ν. Οινουσσών κ. Δέσποινα Πυρανιάν, εκπρόσωπος του Λιμενικού Σταθμού Οινουσσών και πιστός λαός.

Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κατά το κήρυγμά του ευχαρίστησε τον Θεό που τον αξίωσε να λειτουργήσει στο Ιερό Παρεκκλήσιο του προστάτου του Αγίου ενώ αναφέρθηκε και στον βίο του Ευαγγελιστή και την συγγραφή του Ευαγγελίου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων