28/02/2021 28/02/2021 Ανακοίνωση για το Ψυχοσάββατο στις 6 Μαρτίου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος όπου ενημερώνει τους πιστούς ότι η κάθε Ενορία θα μνημονεύσει τους κεκοιμημένους της στην Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών.  Δείτε την ανακοίνωση:  Ανακοινώνουμε στους Χριστιανούς μας ότι, επειδή και την ερχόμενη εβδομάδα θα ισχύει για το Νομό μας ο αποκλεισμός (lockdown), η κάθε...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:29
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 14:43

Ανακοίνωση για το Ψυχοσάββατο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος

Διαδώστε:
Ανακοίνωση για το Ψυχοσάββατο της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος

Ανακοίνωση για το Ψυχοσάββατο στις 6 Μαρτίου εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος όπου ενημερώνει τους πιστούς ότι η κάθε Ενορία θα μνημονεύσει τους κεκοιμημένους της στην Θεία Λειτουργία κεκλεισμένων των θυρών. 

Δείτε την ανακοίνωση: 

Ανακοινώνουμε στους Χριστιανούς μας ότι, επειδή και την ερχόμενη εβδομάδα θα ισχύει για το Νομό μας ο αποκλεισμός (lockdown), η κάθε Ενορία (όπου υπάρχει η απαγόρευση), με ευθύνη του Ιερέως της, θα παρασκευάσει ένα δίσκο κολλύβων, ώστε να μνημονευθούν όλοι οι κεκοιμημένοι, στην Θεία Λειτουργία που θα γίνει χωρίς την παρουσία πιστών.

Όσοι Χριστιανοί επιθυμούν μπορούν να δώσουν στον Ιερέα τους κατά την ερχόμενη εβδομάδα (1 έως 5 Μαρτίου) ονόματα κεκοιμημένων τους για να τα μνημονεύσει στην ιερά Προσκομιδή το Ψυχοσάββατο (6 Μαρτίου).

Τρισάγια επί των τάφων τελούνται, τηρουμένων των προβλέψεων του Νόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων