30/11/2021 30/11/2021 Μια επιταγή με 30.000 ευρώ υπέρ ενισχύσεως των πυρόπληκτων από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου παρέδωσαν χθες, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΘΥΑΤΕΙΡΑ», κ. Γ. Παπαγιαννόπουλος, ο Αντιπρόεδρος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Αλεξανδρής και τα μέλη Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη και Μαρία Τσίφτη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, που τους υποδέχθηκε στα Γραφεία της...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 16:21

Δωρεά του Συλλόγου «Θυάτειρα» υπέρ πυρόπληκτων

Διαδώστε:
Δωρεά του Συλλόγου «Θυάτειρα» υπέρ πυρόπληκτων

Μια επιταγή με 30.000 ευρώ υπέρ ενισχύσεως των πυρόπληκτων από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου παρέδωσαν χθες, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «ΘΥΑΤΕΙΡΑ», κ. Γ. Παπαγιαννόπουλος, ο Αντιπρόεδρος, Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Αλεξανδρής και τα μέλη Δρ. Αγγελική Μαργαρίτη και Μαρία Τσίφτη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, που τους υποδέχθηκε στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως.

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος και τα μέλη του αναφερθέντος Συλλόγου συνοδεύονταν από τον Γεώργιο Γεωργίου, Πρόεδρο της Εταιρίας New Optical Solution και Αναστάσιο Θεοδώρου, Διευθυντή Πωλήσεων, οι οποίοι προσέφεραν Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (μάσκες και self tests).

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε όλους για την πολύτιμη προσφορά τους και τους συνεχάρη για την κοινωνική τους ευαισθησία, αναφερθείς με αγάπη και στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων κ. Νικήτα, ενώ τους εξέθεσε τις ήδη τρέχουσες, αλλά και τις σχεδιαζόμενες δράσεις τις τοπικής μας Εκκλησίας, με στόχο την ανακούφιση των πυροπαθών τέκνων της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Γ. Παπαγιαννόπουλος γνωστοποίησε στον Σεβασμιώτατο κ. Χρυσόστομο ότι ο Σύλλογος «ΘΥΑΤΕΙΡΑ» παρακολουθεί με σεβασμό το έργο της τοπικής Εκκλησίας και είναι πρόθυμος για βοήθεια και συνεργασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων