21/04/2021 21/04/2021 Μετά τη διενέργεια διαγνωστικής εξέτασης για κορωνοϊό (COVID-19), εργαζόμενος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος βρέθηκε θετικός (αν και ασυμπτωματικός). Με αίσθημα ευθύνης, η Ιερά Μητρόπολη προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνεργαζόμενη με την ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, και ενημερώνει τον ευσεβή λαό πως για προληπτικούς λόγους τα Γραφεία της θα παραμείνουν...
21 Απριλίου, 2021 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2021 - 21:30

Μητρόπολη Χαλκίδος: «Εντείνετε τις προσευχές σας»

Διαδώστε:
Μητρόπολη Χαλκίδος: «Εντείνετε τις προσευχές σας»

Μετά τη διενέργεια διαγνωστικής εξέτασης για κορωνοϊό (COVID-19), εργαζόμενος στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος βρέθηκε θετικός (αν και ασυμπτωματικός).

Με αίσθημα ευθύνης, η Ιερά Μητρόπολη προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, συνεργαζόμενη με την ομάδα διαχείρισης COVID-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, και ενημερώνει τον ευσεβή λαό πως για προληπτικούς λόγους τα Γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά από Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 έως και 23 Απριλίου.

Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος καλεί όλους να εντείνουν τις προσευχές τους, ώστε να απαλλαγεί η πατρίδα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος από τον πειρασμό της λοιμικής αυτής νόσου και δεν παραλείπει να υπενθυμίσει για μία ακόμη φορά, την ανάγκη ακριβούς τηρήσεως των θεσπισθέντων υγειονομικών διατάξεων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων