14/06/2019 14/06/2019 Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος παρέστη, κατόπιν προσκλήσεως, στην εορτή λήξεως της σχολικής χρονιάς, την οποία είχαν προετοιμάσει οι Διδάσκαλοι και Μαθητές της Στ΄ τάξεως του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γρηγόριος Δάσκος και τον καλωσόρισε όλη η σχολική κοινότητα. Στην συνέχεια τα...
14 Ιουνίου, 2019 - 9:50

Ο Μητρ.Χαλκίδος κοντά στους μαθητές

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Χαλκίδος κοντά στους μαθητές

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος παρέστη, κατόπιν προσκλήσεως, στην εορτή λήξεως της σχολικής χρονιάς, την οποία είχαν προετοιμάσει οι Διδάσκαλοι και Μαθητές της Στ΄ τάξεως του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Γρηγόριος Δάσκος και τον καλωσόρισε όλη η σχολική κοινότητα.

Στην συνέχεια τα παιδιά παρουσίασαν με αξιοσημείωτη αρτιότητα το θεατρικό «Ὁνειρο θερινής νυκτός», αποσπώντας θερμότατα χειροκροτήματα από όλο το κοινό και μετά την παράσταση παρουσιάστηκε βίντεο με τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο Σχολείο την χρονιά που πέρασε.

Ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος, ευχαρίστησε για την πρόσκληση που του απηύθυναν, συνεχάρη τα παιδιά που συμμετείχαν στην εορτή και ευχήθηκε σε όλα καλή πρόοδο στα επόμενα βήματά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων