10/01/2023 10/01/2023 Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά η Μητρόπολη Χαλκίδος πρόκειται να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει αποτμήματα των ιερών λειψάνων των Αγίων Νεομαρτύρων της Λέσβου, Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Η υποδοχή πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, 6μ.μ., στον Ενοριακό Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, όπου και θα παραμείνουν τα ιερά λείψανα μέχρι και...
10 Ιανουαρίου, 2023 - 11:18

Οι Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη από την Μυτιλήνη στη Χαλκίδα

Διαδώστε:
Οι Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη από την Μυτιλήνη στη Χαλκίδα

Για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά η Μητρόπολη Χαλκίδος πρόκειται να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει αποτμήματα των ιερών λειψάνων των Αγίων Νεομαρτύρων της Λέσβου, Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

Η υποδοχή πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, 6μ.μ., στον Ενοριακό Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου Χαλκίδος, όπου και θα παραμείνουν τα ιερά λείψανα μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 το βράδυ.

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023, πρόκειται να τελεσθούν ο Όρθρος, η Αρχιερατική χοροστασία και Αρχιερατικό συλλείτουργο επί τη 21η επετείω της ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα παραμονής των ιερών λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων