23/04/2021 23/04/2021 Προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε τις τελευταίες ώρες, ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος καθώς και δυο συνεργάτες του, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου και ο Γραμματέας Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας, μετά την επιβεβαίωση και δεύτερου κρούσματος κορωνοϊου, σε εργαζόμενο των γραφείων της Ι. Μητρόπολης Χαλκίδας. Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος που δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, βρέθηκε...
23 Απριλίου, 2021 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2021 - 17:05

Σε προληπτική καραντίνα ο Μητροπολίτης Χαλκίδος

Διαδώστε:
Σε προληπτική καραντίνα ο Μητροπολίτης Χαλκίδος

Προληπτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό τέθηκε τις τελευταίες ώρες, ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος καθώς και δυο συνεργάτες του, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου και ο Γραμματέας Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας, μετά την επιβεβαίωση και δεύτερου κρούσματος κορωνοϊου, σε εργαζόμενο των γραφείων της Ι. Μητρόπολης Χαλκίδας.

Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος που δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα, βρέθηκε θετικός μετά τα 20 τεστ που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί.

Ο Σεβασμιώτατος επικοινώνησε με τον γιατρό, Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος, Αγάλο Φωτόπουλο, προκειμένου να λάβει οδηγίες.

Τόσο ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος όσο και οι στενοί του συνεργάτες είχαν αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ, ωστόσο αποφασίστηκε να ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να απομονωθούν. Μέχρι να επαναληφθούν τα τεστ, τη Μεγάλη Δευτέρα, αναβάλλουν προσωρινά όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητές τους.

 

Πηγή: tvstar.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων