04/02/2020 04/02/2020 Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στην Μητέρα, με αφορμή την Δεσποτική Εορτή της Υπαπαντής. Την εκδήλωση πραγματοποίησε το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και παρέστησαν, επίσης, ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 16:36

Τιμήθηκε η Ορθόδοξη ημέρα της Μητέρας

Διαδώστε:
Τιμήθηκε η Ορθόδοξη ημέρα της Μητέρας

Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στην Μητέρα, με αφορμή την Δεσποτική Εορτή της Υπαπαντής.

Την εκδήλωση πραγματοποίησε το Κέντρο Στήριξης Οικογενείας της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος, την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας και παρέστησαν, επίσης, ο Βουλευτής Ευβοίας κ. Αθανάσιος Ζεμπίλης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Γαλάνης, Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Σακελλαράκη, ο ευεργέτης της Ι. Μητροπόλεως και τ. Βουλευτής κ. Αγγελος Πνευματικός, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ευβοίας κ. Αναστάσιος Μπαμπαράκος, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και οργανισμών, κλήρος και λαός, ενώ τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Πρωτοσύγκελλός του, Αρχιμ. Νικόδημος Ευσταθίου.

Τους προσελθόντες στην εκδήλωση καλωσόρισε η παρουσιάστριά της κ. Αγγελική Κούνα-μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕ.Σ.Ο., ενώ αμέσως μετά ομίλησε επίκαιρα η εκπαιδευτικός κ. Ματίνα Κουβαρά και η χορωδία παραδοσιακής μουσικής της Ι. Μητροπόλεως, υπό τη διεύθυνση του καθηγητού κ. Θεοδώρου Κοκορίκου, απέδωσε θαυμάσια παραδοσιακά τραγούδια, από όλη την πατρίδα μας, αφιερωμένα στην Μητέρα.

Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος έκλεισε την εκδήλωση κάνοντας αναφορά στο υπέρτατο σύμβολο της μητρότητας, την Υπεραγία Θεοτόκο, συγχαίροντας τον Διευθυντή του ΚΕ.Σ.Ο. Αρχιμ. Μεθόδιο Φουντούλη-Εφημέριο του Ι. Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Ν. Αρτάκης, την ομιλήτρια, τον κ. Κοκορίκο και τους χορωδούς του και ευχαριστώντας όλους εκείνους που με την προσφορά και συμμετοχή τους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδηλώσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων