10/02/2021 10/02/2021 Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια, όπου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του εορτάζοντος εφημερίου Οικονόμου Χαραλάμπους Ραμαντανάκη και με την συμμετοχή των ιεροψαλτών εκ του αναλογίου και των πιστών, ισταμένων με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων. Οι πιστοί...
10 Φεβρουαρίου, 2021 - 13:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2021 - 13:30

Τιμήθηκε ο Άγιος Χαράλαμπος στην Παναγία Παραβουνιώτισσα Ερετρίας

Διαδώστε:
Τιμήθηκε ο Άγιος Χαράλαμπος στην Παναγία Παραβουνιώτισσα Ερετρίας

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού στον Ιερό Ναό της Παναγίας Παραβουνιώτισσας στην Ερέτρια, όπου τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του εορτάζοντος εφημερίου Οικονόμου Χαραλάμπους Ραμαντανάκη και με την συμμετοχή των ιεροψαλτών εκ του αναλογίου και των πιστών, ισταμένων με τα προβλεπόμενα των υγειονομικών διατάξεων. Οι πιστοί προσήλθαν, ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους, αλλά και να ευχηθούν στον εορτάζοντα εφημέριο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων