23/02/2023 23/02/2023 Πολύτιμη και καθοριστική ήταν η συμβολή του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στην εκστρατεία για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης υπέρ των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας και της Συρίας, που υλοποιήθηκε με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εφραίμ. Η πρώτη ανθρωπιστική αποστολή πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου...
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2023 - 15:15

Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας από τη Μητρόπολη Ύδρας

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και Συρίας από τη Μητρόπολη Ύδρας

Πολύτιμη και καθοριστική ήταν η συμβολή του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ στην εκστρατεία για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης υπέρ των σεισμοπλήκτων της Τουρκίας και της Συρίας, που υλοποιήθηκε με τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Εφραίμ.

Η πρώτη ανθρωπιστική αποστολή πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2023 και περιελάμβανε 11 παλέτες βάρους 6.500 κιλών, από το ευλογημένο και αγιοβάδιστο νησί της Αιγίνης.

Η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  θα αποστείλει τις επόμενες ημέρες επιπλέον, 33 παλέτες με ανθρωπιστικό υλικό.

Η Μητρόπολη ευχαριστεί τους εθελοντές και εργαζομένους  για την φιλάδελφη διάθεσή τους και την άοκνη συνεισφορά τους στη διαλογή και συσκευασία των προσφερθέντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων