29/08/2022 29/08/2022 Με τη λιτάνευση της περιτέχνου και θαυματουργού Ι. Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου στις κεντρικές οδούς του Κρανιδίου ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα ο πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου, Σεβασμιωτάτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ π.Νεκτάριος Δαρδανός. Ο...
29 Αυγούστου, 2022 - 10:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2022 - 10:58

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Πολιούχου στο Κρανίδι

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Πολιούχου στο Κρανίδι

Με τη λιτάνευση της περιτέχνου και θαυματουργού Ι. Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου στις κεντρικές οδούς του Κρανιδίου ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα ο πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, χοροστατούντος του οικείου Μητροπολίτου, Σεβασμιωτάτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ π.Νεκτάριος Δαρδανός.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. π.Νεκταρίου Δαρδανού και του Διακόνου π. Ιωάννου Καρπασινού, προέστη της Ιεράς πανηγύρεως στον Ι.Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου και σήμερα, 29η του αυτού μηνός, κυριώνυμον ημέρα της εορτής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων