12/03/2023 17/03/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε και μίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Σπετσών την Β’ Κυριακή των Νηστειών, 12 Μαρτίου 2023. Ακολούθως τέλεσε τον αγιασμό στον Αμπελώνα της ενορίας τον οποίο φροντίζει ο αεικίνητος Ιεροκήρυξ Αρχμ. π. Γρηγόριος Νανακούδης. Το απόγευμα χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό στην ενορία της...
12 Μαρτίου, 2023 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2023 - 0:27

B’ Κυριακή των Νηστειών σε Σπέτσες και Αίγινα

Διαδώστε:
B’ Κυριακή των Νηστειών σε Σπέτσες και Αίγινα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε και μίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Σπετσών την Β’ Κυριακή των Νηστειών, 12 Μαρτίου 2023.

Ακολούθως τέλεσε τον αγιασμό στον Αμπελώνα της ενορίας τον οποίο φροντίζει ο αεικίνητος Ιεροκήρυξ Αρχμ. π. Γρηγόριος Νανακούδης.

Το απόγευμα χοροστάτησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό στην ενορία της Αναλήψεως και ομίλησε διδακτικά.

Στην Αίγινα κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ, την Β’ Κυριακή των Νηστειών ιερούργησε το πρωί στο χωριό Κυψέλη και το απόγευμα μίλησε στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Εισοδίων Θεοτόκου πόλεως Αιγίνης, ο Πανοσ. Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. π. Νεκτάριος Δαρδανός.

Στον Κατανυκτικό Εσπερινό έψαλλε η πολυμελής χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης υπό την Διεύθυνση του Καθηγητή κ. Δημητρίου Καλομοίρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων