26/06/2022 26/06/2022 Την Κυριακή 26η Ιουνίου 2022,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε στον Ι. Καθεδρικό Ναό Ύδρας με την συμμετοχή όλων των Πατέρων, επί τη εορτή της Συνάξεως των οκτώ Αγίων Εφόρων και προστατών της Νήσου. Τον Θ.Λόγο εκήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Ακίνδυνος Δαρδανός. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας επί...
26 Ιουνίου, 2022 - 17:39
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2022 - 17:41

Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη στην Ύδρα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη στην Ύδρα

Την Κυριακή 26η Ιουνίου 2022,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ ιερούργησε στον Ι. Καθεδρικό Ναό Ύδρας με την συμμετοχή όλων των Πατέρων, επί τη εορτή της Συνάξεως των οκτώ Αγίων Εφόρων και προστατών της Νήσου.

Τον Θ.Λόγο εκήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π.Ακίνδυνος Δαρδανός.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος προέστη της Δοξολογίας επί τη επετείω των 187 ετών από τον θάνατο του Αρχιναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη.
Ωσαύτως παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση εις τον Ανδριάντα του Α.Μιαούλη ως και εις τας λοιπάς εκδηλώσεις του Δήμου την 25η Ιουνίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων