30/01/2023 30/01/2023 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας ιερούργησε σήμερα, Δευτέρα 30η Ιανουαρίου 2023, για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ. Εφραίμ. Εκκλησιάσθηκε το Λύκειο Ύδρας. Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε διδακτικά και με εύστοχα παραδείγματα στα παιδιά, ενώ τους προέτρεψε να εμπνέονται από την ζωή και το έργο των Μεγάλων...
30 Ιανουαρίου, 2023 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2023 - 19:40

Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ύδρα

Διαδώστε:
Η εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Ύδρα

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ύδρας ιερούργησε σήμερα, Δευτέρα 30η Ιανουαρίου 2023, για την εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών των Γραμμάτων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ. Εφραίμ. Εκκλησιάσθηκε το Λύκειο Ύδρας.

Ο Σεβασμιώτατος ομίλησε διδακτικά και με εύστοχα παραδείγματα στα παιδιά, ενώ τους προέτρεψε να εμπνέονται από την ζωή και το έργο των Μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας μας.
Μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε στηνΔιευθύντρια του Λυκείου Ύδρας, στους Καθηγητές και τα παιδιά δεξίωση, στην τραπεζαρία όπου έγινε και επίκαιρη συζήτηση.
Ο Πρωτοσύγκελλος π. Νεκτάριος Δαρδανός προέτρεψε τα παιδιά να συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες συνάξεις στο εντευκτήριο της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε πατρικά.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων